Skladatel a kytarista pokračoval po studiu na Janáčkově konzervatoři v Ostravě, kde maturoval v oboru zpěv a kompozice, ve studiu kompozice na brněnské JAMU u Martina Smolky. Je absolventem kompozičně-perkusionistických kurzů v Trstěnicích (r.2004, 2005) a v roce 2005 a 2007 stipendistou Ostravských dnů nové hudby. V roce 2005 mu zde byla provedena skladba Music for 5, v roce 2007 pak skladba An Ancient Calligraphy pro velký orchestr, dvě harfy, dva vibrafony a harmonium.

Na těchto kurzech se jako lektoři již pravidelně účástní např. Alvin Lucier, Christian Wolff, Phil Niblock, Petr Kotík a Zsolt Nagy. V roce 2005 to byli mimo jiné také skladatelé Louis Andriessen, Martin Smolka, či Rebecca Sanders, v roce 2007 pak finská skladatelka Kaija Saariaho.

V první polovině roku 2006 pobýval na stáži na Královské konzervatoři v Haagu, kde studoval u Louise Andriessena (Amsterdam), Clarence Barlowa, Martijna Paddinga, Richarda Ayrese, Diderika Wagenara a Gilius van Bergeijka.

Jako kytarista, zpěvák, autor textů a písní působí pod pseudonymem Iszek Baraque v alternativně-popové skupině Koistinen, kterou založil na přelomu roku 2006/07 (www.koistinen.org).

Věnuje se také hře na elektrickou kytaru, kterou i příležitostně soukromě vyučuje.
 

Inscenační tým - Sezóna:
EVA A LILITHLibreto

Obsazení - Sezóna:
EVA A LILITHUmělecký vedoucí souboru
Elektrická kytara
ZORBANámořník