POSLEDNÍ PŘEDSTAVENÍ HRAVÉHO BALETU COPPÉLIA V TÉTO SEZÓNĚ!
BALET / 11.1.2023
Nenechte si ujít poslední představení pohádkového baletu COPPÉLIA v této sezóně. Balet Národního divadla moravskoslezského jej uvede v úterý 17. ledna 2023 v 18.30 hodin v Divadle Jiřího Myrona.
 
Komický balet Coppélia patří k nejoblíbenějším titulům klasického repertoáru. Je inspirován povídkou německého spisovatele E. T. A. Hoffmanna, jenž je dnes považován za jednoho z předchůdců literárních žánrů hororu a fantasy. Italský choreograf Giorgio Madia spojuje neoklasickou baletní techniku s propracovanou vizuální stránkou inscenace.
 
V lednovém předstvavení, které bude zároveň i posledním v této sezóně, se v hlavních rolích divákům představí Eleonora Ancona (Svanilda), Rei Masatomi (Franz), Takafumi Tamagawa (Coppélius), Natalia Adamska (Coppélia), Mario Sobrino (Nadporučík), Arianna Marchiori (Olympia), Franco Cubero Acosta (Farář).
 
Využijte možnosti rodinného vstupného a přijďte na výpravnou baletní pohádku s celou rodinou. Těšíme se na Vaši návštěvu v úterý 17. ledna 2023 v Divadle Jiřího Myrona!
 
Foto Serghei Gherciu