POSLEDNÍ DVĚ PŘEDSTAVENÍ POHÁDKOVÉHO TANEČNÍHO PŘÍBĚHU COPPÉLIA V TÉTO SEZÓNĚ!
BALET / 6.2.2024
Soubor baletu zve všechny generace diváků na oblíbený pohádkový příběh COPPÉLIA, který v této sezóně uvedeme již pouze dvakrát. Na obě únorová představení komického baletu lze uplatnit rodinné vstupné.
 
Foto Serghei Gherciu
Baletní pohádka COPPÉLIA patří k nejoblíbenějším titulům klasického repertoáru. Je inspirována povídkou německého spisovatele E. T. A. Hoffmanna, jenž je dnes považován za jednoho z předchůdců literárních žánrů hororu a fantasy. Hrdina příběhu, Coppélius, zlomyslný konstruktér mechanických hraček, zasáhne do života zamilované dvojice Franze a Svanildy svou oživlou loutkou, svůdnou mechanickou panenkou Coppélií.
 
Nenechte si ujít jedno z posledních dvou představení v této sezóně! Vezměte své děti o víkendu do divadla, na všechna čtyři představení se vztahuje rodinné vstupné se slevou 50%! Hrajeme pro Vás v sobotu 10. února v 18.30 hodin a v neděli 11. únroa 2024 v 16 hodin v Divadle Jiřího Myrona. V hlavních rolích se divákům představí Maria Carla Ognisanto (Svanilda), Sachiya Takata (Franz), Maria Lovero (Olympia) a Gene David Goodman (Coppelius). Všichni tito tanečníci budou mít v inscenaci svou premiéru! Srdečně zveme.