ZVEME VÁS NA DOKONALOU SVATBU
ČINOHRA / 23.9.2019
Na náš repertoár se vrací DOKONALÁ SVATBA. Autorem je britský herec, dramatik a spisovatel Robin Hawdon. Hra se dočkala mnoha uvedení po celém světě, což svědčí o jejím hereckém potenciálu a divácké úspěšnosti.
 
Výchozí zápletka hry je poměrně jednoduchá, o to dynamičtěji se však od začátku do konce rozvíjí. Jednoho pozdního rána se v novomanželském apartmá britského hotelu probouzí ženich Bill vedle naprosto neznámé dívky. Navíc si z předešlé noci, během níž absolvoval – evidentně bujarou – rozlučku se svobodou, nic nepamatuje. Jistě ví jen to, že do nepřípustně obsazeného apartmá za chvíli dorazí jeho snoubenka Ráchel, aby se připravila na polední obřad... S řešením celé prekérní situace Billovi pomáhá svědek Tom. Společně se rozhodnou, že neznámou dívku budou vydávat za pokojskou. Jaké překvapení, když do apartmá vstupuje opravdová pokojská!
 
 
Dokonalá svatba s podtitulem Když nešílí nevěsta, ale ženich se dočkala velkého přílivu smíchu ze strany zaplněného hlediště. Hra Robina Hawdona padla na úrodnou půdu a excelentní komedie s úžasným výběrem herců se v Ostravě proměnila v dokonalou taškařici plnou zápletek odkazujících na klasické francouzské komedie,“ uvedla například po premiéře ve své recenzi na www.ostravan.cz Evelína Vaněk Síčová.
 
DOKONALÁ SVATBA se na náš repertoár vrací od 27. září 2019! ►KOUPIT VSTUPENKY