VÍKEND V DIVADLE „12“
ČINOHRA / 26.9.2019
V sobotu 28. září budeme OPILÍ a v neděli 29. září si dáme SEX, DROGY A HAFO PRACHŮ! Přijďte na tyto komorní činohry do Divadla „12“ a umocněte svůj zážitek z představení třeba i návštěvou baru Ve Dvanáctce.
 
Jedna hluboká noc, spousta bezedných lahví a v tom všem se utápí čtrnáct opilých. Jejich smutky a bolesti a stejně tak i radosti a lásky vyplouvají na povrch a tahle noc může nenávratně změnit osud každého z nich. Oni všichni jsou totiž tělem Boha a slyší jeho šeptání ve svých srdcích. „A jenom Bůh nikomu nelže, protože mu je u prdele, co si o něm kdo myslí.“ A právě proto se z jejich srdcí může ozvat pravda – místy krutá, místy milosrdná, ale v každém případě očišťující. Hořko-směšná hra jedné z vůdčích osobností současné ruské dramatiky, která (stejně jako Vyrypajevovy další texty) klade znepokojivé otázky týkající se smyslu naší existence na tomto světě.
Opilí budeme 28. září v 19.00 hodin v Divadle „12“. ►KOUPIT VSTUPENKY
 
 
Prostřednictvím monologů předstupují František Večeřa a David Viktora před publikum s výpověďmi o aktuálních, provokativních a neotřelých tématech. Monology jsou plné emocí. Jsou to emoce roztodivných postav širokého společenského a sociálního původu, od hormony překypujícího newyorského floutka, vyprávějícího svoji šílenou historku s bitkou ve fastfoodu, honičkou v autech a dalšími událostmi za hranou zákona, po solidně vypadajícího právníka z předměstí, přihlouple vyprávějícího o svém splněném životním snu, což se však ukáže jen jako prázdné žvanění bez pointy...
Pánové budou připraveni 29. září v 19.00 hodin v Divadle „12“. ►KOUPIT VSTUPENKY