DIVADLO JIŘÍHO MYRONA ZAPLAVÍ TESTOSTERON
ČINOHRA / 29.9.2020
TESTOSTERON je divadelní hit o ženách, mužích a jejich vzájemných vztazích, o osobních prohrách a nadějích. Tato veleúspěšná hra Andrzeje Saramonowicze bude mít premiéru už 10. října! 
 
Přípravy svatební hostiny horkokrevných Řeků vrcholí, obřad už probíhá, stačí vyčkat, až si nevěsta s ženichem řeknou své dojemné „ano“, a hostina může začít. Jenže nevěsta u oltáře místo souhlasu vykřikne: „Moje srdce patří jinému!“ a začne líbat prvního neznámého chlapa stojícího poblíž. Po této nečekané události se sejde sedm mužů rozdílných svým charakterem i společenským postavením – a pochopitelně mluví o ženách. A rozhodně to nejsou sentimentální kecy!
 
Připravte se na pořádnou jízdu, skvěle pointované situace, a především na neúprosný a nekompromisní pohled na všechna ženská i mužská klišé a stereotypy. Inscenaci režíruje Vojtěch Štěpánek, dramaturgicky připravil Adam Gold, scénu navrhl David Bazika a kostýmy Marcela Lysáčková. V obsazení se můžete těšit na Vladimíra Poláka (Robal, ženichův přítel), Petra Panzenbergera (Janis, ženichův bratr), Jana Fišara (Stavros, ženichův otec), Davida Viktoru (Titus, číšník), Jiřího Sedláčka (Fistach, bubeník), Víta Rolečka (Tretin, textař) a novou posilu pánské činoherní šatny Martina Dědocha (Kornel, ženich).
(ag, foto David Turecký)
 
Premiéra 10. října 2020 v 18.30 hodin v Divadle Jiřího Myrona