PÁTEČNÍ NAPÍNAVÁ DETEKTIVKA V DIVADLE ANTONÍNA DVOŘÁKA
ČINOHRA / 26.10.2021

Dámská šatna souboru činohry Národního divadla moravskoslezského si pro Vás na pátek 29. října připravila komediální thriller s detektivní zápletkou OSM ŽEN.

Komika i dramatično vznikají ve střetu osmi precizně vystižených charakterů ženských hrdinek, z nichž je navíc každá za nastalých, pohnutých a vypjatých okolností nucena vyjevit své nepříjemné tajemství… Opravdu bylo manželství Marcela a Gábi tak šťastné? A co potom znamená sbalený kufr pod její postelí? A čeho všeho je schopná nová komorná, přitažlivá Luiza? A kdo chodil v noci po chodbě? Jste napjatí? Potom neváhejte a přijďte na náš thriller do divadla!
 
Nelítostné vyšetřování sedmi amatérských vyšetřovatelek, během něhož stále jasněji vychází najevo, že vše rozhodně není tak krásné a ideální, jak se na první pohled zdálo… Vztahy mezi ženami se ukazují v pravém světle, jež odhaluje sílu a všechny odstíny umění ženské přetvářky a rafinovanosti...
 
Foto Radovan Šťastný
Do konce roku zbývají už jen tři představení OSMI ŽEN. Hrajeme pro Vás 29. října od 18.30 hodin, 9. a 25. prosince v Divadle Antonína Dvořáka.