PROGRAM SOUBORU ČINOHRY VE DRUHÉM LEDNOVÉM TÝDNU!
ČINOHRA / 5.1.2023
Činohra Národního divadla moravskoslezského zve diváky na lednová představení titulů napříč všemi žánry. Vyberte si z našeho bohatého repertoáru, těšíme se na Vaši návštěvu ve všech našich divadlech!
 
V úterý 10. ledna 2023 uvedeme v Divadle Antonína Dvořáka jeden z nejklasičtějších titulů světové dramatiky – vrcholné mistrovské dílo nesmrtelného autora A. P. Čechova VIŠŇOVÝ SAD s Renátou Klemensovou v hlavní roli.
 
Ve středu 11. ledna 2023 Vás opět zveme na palubu! V komedii britského dramatika českého původu Toma Stopparda s názvem BOUŘLIVÁ PLAVBA se představí Jan Fišar, který se nejen o této roli rozpovídal v našem podcastu NDM.
 
Ve čtvrtek 12. ledna 2023 uvádíme v Divadle „12“ laskavou komedii podle povídek A. P. Čechova HODNÝ PAN DOKTOR. Představení je již vyprodáno, ale vstupenky na příští reprízu 31. ledna 2023 jsou stále k dispozici!
 
Posledních pár vstupenek zbývá na pátek 13. ledna 2023. V Divadle „12“ uvedeme drama ze soudní síně s názvem TEROR, kde se diváci stávají porotou a na závěr hlasují, zda má být obžalovaný odsouzen či osvobozen...
 
V sobotu 14. ledna 2023 se přijďte s námi rozloučit s Lojzkem Lapáčkem! Derniéra inscenace NANEBEVSTOUPENÍ LOJZKA LAPÁČKA ZE SLEZSKÉ OSTRAVY se uskuteční od 18.30 hodin v Divadle Jiřího Myrona.
 
Program druhého lednového týdne zakončíme REVIZOREM! Na nedělní představení 15. ledna 2023 zbývá posledních pár volných sedadel v Divadle Antonína Dvořáka! Srdečně zveme!
 
Foto Martin Kusyn