PŘIJĎTE ZA NÁMI NA KNIŽNÍ FESTIVAL 11. - 12. března 2022
25.2.2022
Národní divadlo moravskoslezské se i letos účastní Knižního festivalu na Černé louce v Ostravě, a to ve dnech 11. a 12. března 2022. Stánek Národního divadla moravskoslezského naleznete v pavilonu A.
 
V rámci festivalu pro Vás máme připraveny BONUSY na zvýhodněné vstupenky, fotokoutek s divadelními rekvizitami, besedy k inscenaci Nanebevstoupení Lojzka Lapáčka ze Slezské Ostravy a mnoho dalšího. Těšíme se na Vaši návštěvu!
 

Pátek 11. března 2022, 17-18 hodin
Jak z knihy vzniká divadelní představení
Beseda s tvůrci divadelních inscenací NDM Januszem Klimszou a Tomášem Vůjtkem
 
Sobota 12. března 2022, 14-15 hodin
Beseda o inscenaci Nanebevstoupení Lojzka Lapáčka ze Slezské Ostravy
Povídání s členy souboru činohry NDM Robertem Fintou, Kamilou Janovičovou a Tomášem Jirmanem
 
 
BONUSY pro účastníky festivalu

AKCE 1+1 vstupenka zdarma na všechna představení NDM (kromě hostujících souborů) pouze při zakoupení vstupenek na místě ve stánku NDM. Bonus je možné uplatnit na představení hraná do konce divadelní sezóny.
Zvýhodněné vstupné 150 Kč na inscenaci Nanebevstoupení Lojzka Lapáčka ze Slezské Ostravy platné pouze pro účastníky besed Národního divadla moravskoslezského v rámci Knižního festivalu. Bonus je možné uplatnit na představení inscenace hraná do konce divadelní sezóny, a to na místě – ve stánku NDM / nebo v pokladnách NDM po předložení letáku k besedě, případně vstupenky z Knižního festivalu.
Sleva 30 % na všechna představení Národního divadla moravskoslezského hraná do 30. června 2022 (kromě představení hostujících souborů). Bonus je možné uplatni v pokladnách NDM po předložení letáku s kupónem na zvýhodnění, případně vstupenky z Knižního festivalu.