OHLÉDNUTÍ ZA PREMIÉROU MUZIKÁLU PRODUCENTI!
MUZIKÁL / 28.10.2022
Divadlo Jiřího Myrona ovládli PRODUCENTI! Muzikál Mela Brookse měl svou ostravskou premiéru ve čtvrtek 27. října, zabodoval u publika a vysloužil si dlouhé ovace ve stoje! Gratulujeme!
 
Národní divadlo moravskoslezské uvedlo ve čtvrtek 27. října 2022 v Divadle Jiřího Myrona dlouho očekávanou premiéru slavného muzikálu Mela Brookse PRODUCENTI. Hudebního nastudování se ujal hudební ředitel souboru Jakub Žídek, režie šéfka souboru Gabriela Petráková a choreografie Ladislav Cmorej. Scéna Ondřej Zicha, kostýmy jsou dílem Marty Roszkopfové. V hlavních rolích ve čtvrtek vystoupili Tomáš Savka, Radek Melša, Michaela Horká, Robert Jícha a Roman Harok. Gratulujeme!
 
„Mám tu postavu moc rád. Je to velká jízda. Člověk je na jevišti téměř pořád a nesmí polevit s energií. A navíc, má tak krásný dramatický oblouk a skvěle napsané situace! Děkuju, že toho mohu být součástí! Řekl bych, že je to snad největší výzva, kterou jsem kdy absolvoval. (...) Je parádní, miluju swing a všechny ty ostatní žánry a vlivy, které používá. A ta krásná a bohatá orchestrace. Geniální. Šlape to neskutečně. Snad tomu budu stačit. Dělám, co můžu." Radek Melša, představitel jedné z hlavních rolí, producenta Lea Blooma.
Rozhovor s Milanem Bátorem
(ostravan.cz, 26. 10. 2022)
 
Foto Martin Popelář
Druhá premiéra se uskuteční již tuto sobotu 29. října v 18.30 hodin a Divadlo Jiřího Myrona hlásí opět vyprodáno! Divákům se v hlavních rolích představí Lukáš Vlček, Tomáš Krpec, Kristýna Štarhová, Juraj Čiernik a Tomáš Novotný.