3. ÚNORA PŘIDÁVÁME DO PROGRAMU PŘEDSTAVENÍ MUZIKÁLU JONÁŠ A TINGL-TANGL!
MUZIKÁL / 26.1.2023
V pátek 3. února 2023 v 19 hodin v Divadle „12" uvedeme představení inscenace JONÁŠ A TINGL-TANGL! Představení muzikálu bylo přidáno z důvodu zrušení činoherního představení.
 
Nenechte si ujít přidané představení hudebního kabaretu JONÁŠ A TINGL-TANGL, které se uskuteční v v pátek 3. února 2023 v 19 hodin v Divadle „12". Jiřího Suchého a Jiřího Šlitra představují Tomáš Savka a Jakub Žídek, režii připravil Jiří Nekvasil. Inscenace se hned po prosincové premiéře stala obrovským hitem, u kterého se baví všechny generace diváků!
 
Foto Martin Popelář
 
„Jonáš a Tingl-tangl je prostě čiročirá radost. Takovou pohodu, veselí a optimismus na divadle jen tak nezažijete. A když si k tomu můžete zazpívat s umělci místo nabubřelého potlesku jako přídavkové písně Terezu, Marnivou sestřenici a Pramínek vlasů, není v tu chvíli většího štěstí! I ten potlesk vestoje byl tak nějak samozřejmý a nenuceně zasloužený. (...) To bylo všechno, co jsem chtěl říct. Teď už je to na vás, vážení čtenáři. Jestli si budete chtít zpestřit a opentlit vaše životy něčím milým, legračním a přitom nápaditým, tohle představení to s největší pravděpodobností dokáže. Protože ten, kdo se řehce, mračit se nechce, ten umí lehce s životem se prát…!"
Milan Bátor
(ostravan, 19. 12. 2022)