Narodila se v Budapešti, kde v letech 2014–2020 získala taneční vzdělání na akademii tance Hungarian Dance Academy, poté v letech 2020–2023 pokračovala ve studiích v bakalářském studijním programu Taneční umělec.

Své taneční zkušenosti rozvinula spoluprací v rámci baletních inscenacích Maďarské státní opery v Budapešti. Účastnila se workshopů pořádaných choreografem Jacopem Godanim, švýcarským souborem Grand Théâtre de Genève nebo italským souborem Aterballetto. Absolvovala řadu letních tanečních kurzů – například Mezinárodní letní školu v Amsterdamu (2022) a Covent Garden Summer Intensive v Royal Ballet School v Anglii (2021, 2022).

Výrazný choreografický talent projevila již při svém choreografickém debutu. Na svém kontě má již několik kratších choreografií. Vyhrála 1. cenu v mezinárodní baletní a choreografické soutěži TUTU GRAND PRIX 2022.

V letech 2022 až 2023 obdržela za své mimořádné studijní výsledky státní stipendium Dózsy Imre z rozpočtu maďarského Ministerstva kultury a inovací na podporu studia v oboru klasický balet.

Obsazení - Sezóna:
COPPÉLIAPŘÍTELKYNĚ SVANILDY
VESNICKÉ DÍVKY
PANENKY - torza
Heatscape
Ikarie
LABUTÍ JEZEROVelké labutě
Španělský tanec
LOUSKÁČEK – VÁNOČNÍ KOLEDAPaní Cratchitová
Víla Vánoc
Sněhové vločky
Španělky
Bohatá paní
Chůva 2
PŘÍHODY LIŠKY BYSTROUŠKYBystrouščin dívčí zjev
Čápice
RAPSODIE BOHEMIAIKARIE
HEATSCAPE