Narodila se v Budapešti, kde v letech 2014–2020 studovala akademii tance Hungarian Dance Academy. Následně v letech 2020–2023 pokračovala ve studiích v bakalářském studijním programu Taneční umělec.

Absolvovala celou řadu kursů a workshopů zaměřených na klasický tanec a současnou taneční techniku, například lekce pořádané asistentkou proslulého choreografa Hanse van Manena Rachael Beaujeanovou (2023) nebo choreografem Jacopem Godanim (2022). Dále získala zkušenosti v rámci letních tanečních kurzů, například během Mezinárodní letní školy v Amsterdamu, kterou pořádá Nizozemská národní baletní akademie a Nizozemský národní balet (2022), dále v rámci Covent Garden Summer Intensive v Royal Ballet School v Anglii (2021). V roce 2020 se zúčastnila týdenního choreografického projektu The Prix de Lausanne pod vedením choreografa Maura Bigonzettiho a zároveň vystoupila na slavnostním galavečeru soutěže.

Za svá taneční vystoupení získala na mezinárodních soutěžích několik ocenění, včetně 1. místa v mezinárodní baletní a choreografické soutěži TUTU GRAND PRIX 2022. Ve stejném roce obsadila 1. místo v mezinárodní online kvalifikační baletní soutěži ve Vídni.

V letech 2021 až 2022 obdržela za své mimořádné studijní výsledky státní stipendium Dózsy Imre z rozpočtu maďarského Ministerstva kultury a inovací na podporu studia v oboru klasický balet.

Obsazení - Sezóna:
COPPÉLIAOLYMPIA
VESNICKÉ DÍVKY
PANENKY - torza
Heatscape
LABUTÍ JEZEROVelké labutě
LOUSKÁČEK – VÁNOČNÍ KOLEDAPaní Cratchitová
Víla Vánoc
Bohatá paní
Španělky
PŘÍHODY LIŠKY BYSTROUŠKYBeruška
RAPSODIE BOHEMIAÚHEL POHLEDU
HEATSCAPE
Úhel pohledu