Narodila se ve Vlašimi. Po maturitě na Obchodní akademii se rozhodla pro studium zpěvu na konzervatoři v Českých Budějovicích, kterou absolvovala ve třídě Dagmar Volfové v roce 2003. V létě roku 2002 se zúčastnila Mistrovských pěveckých kurzů Petera Dvorského, pod vedením prof. Evy Blahové, a v témže roce získala 2. cenu na Pěvecké soutěži duchovní a koncertní hudby v Kroměříži. V současné době se pěvecky zdokonaluje u přední české sopranistky Heleny Kaupové.
Již během studia účinkovala na scéně opery Jihočeského divadla v Českých Budějovicích, kde dostala několik prvních sólových příležitostí. V roce 2004 se stala hostující sólistkou opery Slezského divadla v Opavě, kde pak v roce 2005 přijala angažmá a působí zde dosud.

Na jaře roku 2009 měla možnost nastudovat roli Ohna v opeře Kaguya-hime japonského skladatele a dirigenta Hideaki Hiraie a pod jeho taktovkou koncertně tuto operu poprvé v České republice provést v Obecním domě v Praze.
Pravidelně hostuje se souborem opery Jihočeského divadla před Otáčivým hledištěm v Českém Krumlově (v roce 2009 jako 2. žínka ve Dvořákově Rusalce pod taktovkou dirigenta Metropolitní opery New York Johna Keenana). Dále pohostinsky působila v Divadle J. K. Tyla v Plzni, Národním divadle moravskoslezském v Ostravě a byla hostem též na scéně divadla F. X. Šaldy v Liberci a Státní opery Praha. Vystupovala na scénách a koncertních pódiích v Německu, Rakousku, Portugalsku, Španělsku a Polsku.

Obsazení - Sezóna:
BRANIBOŘI V ČECHÁCHDěčana, dcera Volframova
PŘÍHODY LIŠKY BYSTROUŠKYLapák, pes / Datel
ANDREA CHÉNIERBersi, Maddalenina komorná
ANDREA CHÉNIERBersi, Maddalenina komorná
FALSTAFF Meg Page
FALSTAFFMeg Page
L’ITALIANA IN ALGERI (ITALKA V ALŽÍRU)Zulma
L’ITALIANA IN ALGERI (ITALKA V ALŽÍRU)Zulma, Elvířina důvěrnice
Fotografie - Sezóna:
BRANIBOŘI V ČECHÁCH
Anna Nitrová (Vlčenka, dcera Volframova), Šárka Hrbáčková (Děčana, dcera Volframova), Tamara Morozová (Ludiše, dcera Volframova), Martin Gurbaľ (Kmet)
Foto: Martin Popelář
FALSTAFF
Jana Borková (Alice Ford), Šárka Hrbáčková (Meg Page), Peter Mikuláš (Sir John Falstaff)
Foto: Martin Popelář
FALSTAFF
Peter Mikuláš (Sir John Falstaff), Jana Borková (Alice Ford), Šárka Hrbáčková (Meg Page)
Foto: Daniel Jäger
L’ITALIANA IN ALGERI (ITALKA V ALŽÍRU)
Marianna Pillárová (Elvira, jeho žena), Šárka Hrbáčková (Zulma, Elvířina důvěrnice)
Foto: Vojtěch Bartek
L’ITALIANA IN ALGERI (ITALKA V ALŽÍRU)
Matěj Chadima (Haly, velitel korzárů), Šárka Hrbáčková (Zulma, Elvířina důvěrnice), Anna Nitrová (Isabella, Italka), Martin Gurbaľ (Mustafa, turecký bej v Alžíru), Marianna Pillárová (Elvira, jeho žena), Martin Šrejma (Lindoro, zajatý Ital), Martin Bárta (Taddeo, Isabelin průvodce)
Foto: Vojtěch Bartek