PROSINCOVÉ PŘEDSTAVENÍ BALETU CARMEN BUDE POSLEDNÍM V TÉTO SEZÓNĚ!
BALET / 24.11.2023
V pátek 1. prosince 2023 uvedeme poslední představení baletu CARMEN v této sezóně! Po představení se diváci mohou zúčastnit momořádné diskuse přímo na jevišti Divadla Jiřího Myrona!
 
Nenechte si ujít mimořádně úspěšnou baletní inscenaci CARMEN, za kterou choreograf Jiří Pokorný převzal Cenu Divadelních novin v kategorii Inscenace roku 2022 – taneční divadlo! Sólistka souboru baletu NDM Natalia Adamska získala za titulní roli Carmen Cenu Thálie 2022 a sólista Francesco Fasano obdržel za roli Dona Josého užší nominaci. Oba tanečníci vystoupí v posledním představení v této sezóně – 1. prosince 2023 v 18.30 hodin v Divadle Jiřího Myrona. Dále účinkují Shino Sakurado (Lady M), Gene David Goodman (Escamillo), Alessio Corallo (Zvíře) Rita Pires (Rivalka).
 
Mimořádné diskuse, která proběhne po představení na jevišti Divadla Jiřího Myrona, se zúčastní Natalia Adamska, Francesco Fasano, Rita Pires a asistentka choreografa Nataša Novotná. Besedu povede šéfka souboru Lenka Dřímalová. Nenechte si ujít poslední představení v této sezóně! Těšíme se na Vaši návštěvu v Divadle Jiřího Myrona!
 
Foto Serghei Gherciu