OHLÉDNUTÍ ZA ÚSPĚŠNOU ČINOHERNÍ PREMIÉROU HOŘÍ, MÁ PANENKO!
ČINOHRA / 27.11.2022
V sobotu 26. listopadu 2022 se v Divadle Jiřího Myrona uskutečnila premiéra nové divadelní verze Formanovy komedie HOŘÍ, MÁ PANENKO.
 
Českou filmovou klasiku se souborem činohry Národního divadla moravskoslezského nastudoval český režisér Tomáš Svoboda. Na slavnostní premiéru dorazila i část rodiny spoluautora původního filmového scénáře Jaroslava Papouška. Gratulujeme všem účinkujícím, inscenačnímu týmu i všem za oponou, kteří se na vzniku nové inscenace, kterou premiérové publikum odměnilo potleskem vestoje, podíleli.
 
Foto Martin Kusyn
Petra Vlčková, dcera Jaroslava Papouška s režisérem Tomášem Svobodou Petra Vlčková, dcera Jaroslava Papouška s rodinou Jana Hanušová (pohybová spolupráce) s manželem Miroslavem Hanušem
Popremiérové setkání ve slavnostním sále Divadla Jiřího Myrona Tomáš Svoboda, Jan Fišar, Vít Roleček, Sára Erlebachová a Vojtěch Štěpánek Po premiéře proběhla v kavárně Národní dům bohatá tombola
 
 
Za krásné květiny děkujeme společnosti Klia.cz s.r.o.
 
 
Nejbližší reprízy se ukuteční v úterý 29. listopadu a v sobotu 3. prosince od 18.30 hodin v Divadle Jiřího Myrona. Zbývá posledních pár vstupenek! Srdečně zveme!