KOMEDIE BEZ ROUCHA JE SKVĚLOU ČINOHERNÍ NOVINKOU!
ČINOHRA / 21.11.2023
Přijďte se pobavit do Divadla Jiřího Myrona! Na úspěšnou britskou komedii BEZ ROUCHA máme ve čtvrtek 23. listopadu 2023 ještě pár vstupenek!
 
„Herecké úkoly jsou v této hře velmi náročné, neboť všichni účinkující vystupují střídavě v rolích členů herecké společnosti, chystající se na premiéru frašky Sardinky, sardinky, a zároveň prožívají své lidské osudy. (...) Co se hlavně fyzického jednání týká, od začátku až do konce všemu, co se odehrává v hracím prostoru, vévodí Robert Finta, herec velmi pověstný akrobatickými schopnostmi a mimořádnou fyzickou energií. Finta v tomto případě odevzdává zatím nejlepší výkon mezi všemi, které na domovské scéně vytvořil. Vynikající jsou ve svých dvojjediných rolích i Petra Kocmanová, Sára Erlebachová i Kateřina Breiská. Stejně tak přesně plní úkoly dané režisérem Petr Houska, který dokonce hraje tři postavy, Vladimír Čapka, Jiří Sedláček v roli jevištního technika Tima Algooda, Vojtěch Johaník v roli režiséra Lloyda Dallase a hostující Magdaléna Kubatková, hrající inspicientku Poppy Norton-Taylorovou. Premiérové publikum odměnilo všechny účinkující dlouhým potleskem vestoje. A Štěpánkova inscenace komedie Bez roucha se zařadila po bok těch nejvydařenějších a nejslavnějších mezi všemi uvedenými v historii českého divadla, které byly k vidění od roku 1986 až do roku 2023." Ladislav Vrchovský (ostravan.cz, 12. 11. 2023).
 
Foto Martin Kusyn
Nejbližší představení úsěpšné čínoherní novinky uvedeme ve čtvrtek 23. listopadu, 2. prosince a 6. prosince 2023 v 18.30 hodin v Divadle Jiřího Myrona. Srdečně zveme!