PRODEJ VSTUPENEK NA MĚSÍC PROSINEC ZAHÁJEN
7.10.2021

Národní divadlo moravskoslezské odstartovalo prodej vstupenek na měsíc prosinec. Vyberte si z našeho bohatého repertoáru, těšíme se na Vaši návštěvu.

Téměř po roce se na jeviště Divadla Antonína Dvořáka vrací divácky oblíbená opera Gioacchina Rossiniho LAZEBNÍK SEVILLSKÝ!!! s libretem Jaromíra Nohavici a v režii Ondřeje Havelky. Opera Jaroslava Křišky BÍLÝ PÁN aneb TĚŽKO SE DNES DUCHŮM STRAŠÍ (opět v režii Ondřeje Havelky) bude mít svou premiéru na konci října. Na repertoáru dále uvádíme TOSCU, NABUCCA a HUBIČKU v režii ředitele NDM Jiřího Nekvasila, nejhranější operu světa podle románu Alexandra Dumase ml. Dámu s kaméliemi LA TRAVIATU a na druhý svátek vánoční uvedeme lyrickou pohádku Antonína Dvořáka RUSALKU.
 
Soubor činohry nabízí pestrý prosincový program. V Divadle Antonína Dvořáka můžete shlédnout inscenace DIPLOMACIEČEŠKY KRÁSNÉ, ČEŠKY MÉ! GOLDONI PO OSTRAVSKU aneb Sluha dvou pánů, OSM ŽEN REVIZORA. Hříčku NĚCO PRO LIDI hrajeme v divadlením klubu a oblíbenou HABAĎÚRU a DONAHA! (Hole dupy) v Divadle Jiřího Myrona. V Divadle „12“ uvádíme LATERNU, TO VIDEO NIKDO NEUVIDÍHODNÉHO PANA DOKTORA a na Silvestra zveme do Divadla Jiřího Myrona na chlapskou komedii TESTOSTERON.
 
Soubor baletu čeká 2. prosince v Divadle Jiřího Myrona světová premiéra inscenace MAHLEROVY VZPOMÍNKY v choreografii úspěšného norského režiséra, filmového tvůrce a choreografa Jo Strømgrena. Inscenaci uvádíme k 110. výročí úmrtí Gustava Mahlera. V Divadle Antonína Dvořáka uvedeme ve třech prosincových představeních nesmrtelnou baletní klasiku DONA QUIJOTA.

Soubor operety/muzikálu představí 16. prosince v Divadle Jiřího Myrona světovou premiéru inscenace HARPAGON JE LAKOMEC?. Soubor má dále na repertoáru muzikály KOČKYKVĚTINY PRO PANÍ HARRISOVOU, WEST SIDE STORYREBECCUJESUS CHRIST SUPERSTAR a odehrajeme jedno z posledních představení EDITH A MARLENE. Divadlo „12“ uvádí komorní muzikál PĚT LET ZPĚT (The Last Five Years).
 

Uprostřed Koki Nishioka, Foto Serghei Gherciu

Libor Olma, Michaela Horká, Foto Martin Popelář

Vstupenky zakoupíte v prodeji vstupenek NDM v pasáži Divadla Jiřího Myrona, nebo také on-line. Těšíme se na Vaši návstěvu!