KVĚTNOVÝ ZPRAVODAJ NDM JIŽ NYNÍ ON-LINE!
17.4.2023
Květnový zpravodaj NDM je již nyní on-line! Přinášíme vám přehledně repertoár Divadla Antonína Dvořáka, Divadla Jiřího Myrona i Divadla „12“ na jednom místě.
 
V květnu nás čekají hned dvě premiéry. Soubor činohry připravuje hru, která je právem pokládána za přelomové dílo Henrika Ibsena – NORA. Kolik upřímnosti je ve vztazích s našimi nejbližšími? A dokážeme najít odvahu podívat se na podstatu problému a na sebe? V režii Pavla Gejguše se můžete těšit na Kamilu Janovičovou (Nora), Petra Panzenbergera (JUDr. Torvald Helmer), Roberta Fintu (MUDr. Henrik Rank), Petru Kocmanovou (Kristina Lindová), Davida Viktoru (JUDr. Nils Krogstad) a Michaelu Bajgarovou (Marie). Premiéra 20. května 2023 v 18.30 hodin v Divadle Antonína Dvořáka.
 
Druhou premiérou bude muzikál pro děti! Kterak Zapomníček po Ostravě putoval, přes přechody běhal a nakonec i pochopil, na co je nejdůležitější v životě pamatovat, to se dozvíte v další pohádce z cyklu Tajemství bludných balvanů. Světová premiéra muzikálu O ZAJÍČKOVI ZAPOMNÍČKOVI se uskuteční 27. května 2023 v 17 hodin v Divadle „12".
 
V květnu nás čeká hned několik derniér!
Nenechte si ujít poslední možnost vidět činoherní isncenace BOUŘLIVÁ PLAVBA, HABAĎÚRA, NĚCO PRO LIDI a HODNÝ PAN DOKTOR.
Soubor opery uvede derniéry inscenací DÍTĚ A KOUZLA a MANON.
Naposledy v sezóně a v Ostravě uvedeme mimořádně úspěšnou baletní inscenaci ROSSINIHO KARTY.
 
A prodej předplatného pro sezónu 2023/2024 zahajujeme již 2. května 2023!