Kai-Uwe Fahnert 

Studoval v Lipsku a Hamburku. Roku 1990 debutoval v Anhaltském divadle v Dessau, 1999–2001 byl angažován v Halberstadtu. V následujících letech účinkoval jako umělec bez angažmá ve Státním divadle v Braunschweigu, dále v Kasselu, Cottbusu a v Národním divadle ve Výmaru, v opeře v Chemnitz a v Brémách. Úzká spolupráce ho váže k Akademii staré hudby v Berlíně, s níž například roku 2006 vystoupil v koncertantním uvedení opery Georga Caspara Schürmanna Ludovicus Pius pod taktovkou Attilia Cremonesiho, když ho bylo možno předtím slyšet také ve Státní opeře Berlín a v Théâtre de Munt v Bruselu za řízení René Jacobse v Monteverdiho Korunovaci Poppey. Roku 2007 účinkoval v Alceste Christopha Willibalda Glucka pod taktovkou Lothara Zagroseka v berlínském Konzerthausu, 2011 se s choreografkou Sashou Waltz & Guests podílel na světové premiéře Matsukaze Toshia Hosokawy v Théâtre La Monnaie v Bruselu.


Obsazení - Sezóna:
DER RE:IGEN/REJManžel / Soukromník
Fotografie - Sezóna:
DER RE:IGEN/REJ
Kai-Uwe Fahnert (Manžel / Soukromník), Lydia Brotherton (Služebná / Školačka)
Foto: Martin Popelář
DER RE:IGEN/REJ
Kai-Uwe Fahnert (Manžel / Soukromník), Alin Deleanu (Mladý muž / Herečka)
Foto: Martin Popelář
DER RE:IGEN/REJ
Kai-Uwe Fahnert (Manžel / Soukromník), Amélie Saadia (Mladá paní)
Foto: Martin Popelář
DER RE:IGEN/REJ
Kai-Uwe Fahnert (Manžel / Soukromník), Amélie Saadia (Mladá paní), Lasse Penttinen (Spisovatel), Almerija Delic (Prostitutka), Lydia Brotherton (Služebná / Školačka)
Foto: Martin Popelář
DER RE:IGEN/REJ
Kai-Uwe Fahnert (Manžel / Soukromník), Lydia Brotherton (Služebná / Školačka), Amélie Saadia (Mladá paní)
Foto: Martin Popelář
DER RE:IGEN/REJ
Amélie Saadia (Mladá paní), Lasse Penttinen (Spisovatel), Almerija Delic (Prostitutka), Kai-Uwe Fahnert (Manžel / Soukromník), Lydia Brotherton (Služebná / Školačka)
Foto: Martin Popelář