POSLEDNÍ TŘI PŘEDSTAVENÍ INSCENACE OSM ŽEN DO DERNIÉRY!
ČINOHRA / 9.3.2022
Zveme Vás do Divadla Antonína Dvořáka na dvě březnová představení detektivní komedie OSM ŽEN. Úspěšný komediální thriller s detektivní zápletkou čeká v květnu derniéra. Nenechte si ujít jedno ze tři posledních představení!
 
V inscenaci režiséra Ivana Krejčího není nouze o napětí, humor a s nadhledem nahlížený boj ženskými zbraněmi! Přijďte odhalit vražedkyni do Divadla Antonína Dvořáka! Která z nich lže? A která je opravdovou vražedkyní? To se dozvíte 10. a 31. března, kdy proběhne nelítostné vyšetřování sedmi amatérských vyšetřovatelek, během něhož stále jasněji vychází najevo, že vše rozhodně není tak krásné a ideální, jak se na první pohled zdálo.
 
Foto Martin Kusyn
Diváci se mohou těšit na patřičnou hororovou stylizaci inscenace jako z Addamsovy rodiny. Představí se v ní osm žen, které Vám předvedou, co dokáží s ženskou přetvářkou a rafinovaností! Těšít se můžete na Ladu Bělaškováou, Annu Cónovou, Sáru Erlebachovou, Kamilu Janovičovou, Renátu Klemensovou, Anetu Klimešovou, Petru Kocmanovou a Marii Logojdovou.
 
 
Inscenace OSM ŽEN má před sebou poslední tři představení, které uvedeme 10., 31. března a 20. května 2022 se uskuteční derniéra. Těšíme se na Vaši návštěvu v Divadle Antonína Dvořáka vždy od 18.30 hodin.