ČINOHERNÍ INSCENACE HODNÝ PAN DOKTOR BUDE MÍT V KVĚTNU DERNIÉRU!
ČINOHRA / 29.3.2023
Nenechte si ujít jedno z posledních tří představení komorní komedie podle povídek A. P. Čechova HODNÝ PAN DOKTOR, kterou uvádíme od roku 2019 v Divadle „12“. V květnu se uskuteční derniéra inscenace.
 
Povídky Neila Simona nalezly inspiraci u samotného Antona Pavloviče Čechova. Neil Simon je mistrem dialogu, Čechov je mistrem kresby lidského charakteru. Z jejich spojení vzniká devět krásných, zábavných, velmi lidských divadelních anekdot. S humorem o tragédii života, inteligentně o tom hloupém v nás. Brilantní texty, které si pohrávají s humorem s lehkostí a nadhledem. HODNÝ PAN DOKTOR se na scénu NDM v roce 2019 vrátil podruhé po čtyřiceti letech, a to opět v režii Bedřicha Jansy, který do inscenace obsadil Alexandru Gasnárkovou, Stanislava Šárského, Renátu Klemensovou, Davida Viktoru, Petra PanzenbergeraVlastimila Ondrušku (hudebník na scéně).
 
Přijďte se pobavit do Divadla „12“, laskavou komedii pro Vás zahrajeme už pouze třikrát! Nejbližší představení uvedeme 4. dubna 2023 v 19 hodin a ještě zbývá posledních pár vstupenek! Předposlední představení diváci zhlédnou 5. května 2023, již vyprodaná derniéra inscenace se uskuteční 12. května 2023.
 
Foto Martin Kusyn