HOŘÍ, MÁ PANENKO... PŘIJĎTE K NÁM NA PLES POŽÁRNÍKŮ!
ČINOHRA / 28.10.2023
Zveme Vás na legendární komedii HOŘÍ, MÁ PANENKO! Na plese požárníků v Divadle Jiřího Myrona se bude tančit, hrát bude živá kapela Myroňanka, těšit se můžete na tombolu i volbu královny krásy! Přijďte se k nám pobavit!
 
Dramatizaci slavného Formanova filmu Hoří, má panenko nastudoval se souborem činohry Tomáš Svoboda, který u nás předloni režíroval i další úspěšnou komedii GOLDONI PO OSTRAVSKU aneb Sluha dvou pánů. V inscenaci účinkuje v roli zasloužilého člena sboru Aloise Vrány Stanislav Šárský, který letos převzal Cenu Thálie za celoživotní mistrovství v činohře.
 
Foto Martin Kusyn
Přijďte se podívat, jak se sál Divadla Jiřího Myrona promění ve vesnický kulturák s hasičským plesem! A Co by řekl sám režisér divákům před návštěvou představení? „Že můžou zažít vesnickej ples se vším všudy. Že budeme točit pivo, které třeba i můžou dostat i někteří diváci, že tam bude spousta písniček zahraných tak, jak je ještě neslyšeli, že zažijí autentický nával radosti a smutku a možná i katarze. A hlavně to bude velká legrace." (ostravan.cz).
 
Hoříte pro divadlo? V našem e-shopu jsou k zakoupení i zápalky s motivem naší inscenace. Nejblžší představení uvedeme ve čtvrtek 2. listopadu 2023 v 18.30 hodin. Srdečně zveme!