SE ZPRAVODAJEM „ZÁŘÍ 2019“ DO 101. SEZÓNY
20.8.2019
Vstupte do nové sezóny s praktickým zpravodajem v kapse! Zpravodaj jsme pro vás více zpřehlednili – mimo výčtu kompletního repertoáru v něm nově najdete i seznam všech extra akcí a další pozvánky! 
 
Z OBSAHU:
  • Divadelní sezónu 2019/2020 odstartujeme 7. a 8. září tradičním GALAVEČEREM, který se však bude konat nově v obou divadlech!
  • Již je také v přípravách první premiéra – komorní muzikál PĚT LET ZPĚT (The Last Five Years) se objeví v Česku úplně poprvé! Těšit se můžete na Kláru Jelínkovou / Martinu Šnytovou a Tomáše Novotného / Tomáše Savku.
  • NDM EXTRA i ATELIÉR se zapojí do oslav 30. výročí sametové revoluce. Přijďte na SVOBODNÉ DISKUZE, které se budou konat pro školy i veřejnost!
  • Národní divadlo moravskoslezské čeká také několik zájezdů – pozvěte své známé na oblíbená představení NDM do Košic (festival TRANS/MISE) nebo Prahy (festival OSTRAVA V PRAZE)!
Rádi bychom vás také upozornili, že rubriku VÝROČÍ nově naleznete v časopise NDM. Věříme, že změnu přivítáte – časopis totiž svým formátem nabízí důstojnější prostor i možnosti pro prezentaci jubilantů NDM, včetně zveřejnění fotografií a podobně.