KVĚTNOVÁ DERNIÉRA ČINOHRY OSM ŽEN
ČINOHRA / 14.5.2022
Činohra Národního divadla moravskoslezského naposledy uvede úspěšný komediální thriller s detektivní zápletkou OSM ŽEN. Derniéra inscenace se uskuteční 20. května v Divadle Antonína Dvořáka.
 
Hra OSM ŽEN Roberta Thomase, mistra důvtipných a promyšlených dějových zvratů, je záludnou detektivní zápletkou plnou napětí a vtipné ironie. Komika i dramatično vznikají ve střetu osmi precizně vystižených charakterů ženských hrdinek, z nichž je navíc každá za nastalých, pohnutých a vypjatých okolností nucena vyjevit své nepříjemné tajemství... Nelítostné vyšetřování amatérských vyšetřovatelek, během něhož stále jasněji vychází najevo, že vše rozhodně není tak krásné a ideální, jak se na první pohled zdálo… Vztahy mezi ženami se ukazují v pravém světle, jež odhaluje sílu a všechny odstíny umění ženské přetvářky a rafinovanosti.
 
Foto Martin Kusyn
Opravdu bylo manželství Marcela a Gábi tak šťastné? A co potom znamená sbalený kufr pod její postelí? A čeho všeho je schopná nová komorná, přitažlivá Luiza? A kdo chodil v noci po chodbě? Vše se dozvíte v Divadle Antonína Dvořáka. Derniéra inscenace se uskuteční 20. května v 18.30 hodin. Srdečně zveme!