POSLEDNÍ DVĚ PŘEDSTAVENÍ LA TRAVIATY V TÉTO SEZÓNĚ
OPERA / 4.3.2022
Soubor opery Národního divadla moravskoslezského uvede v březnu poslední dvě představení nejhranější opery světa LA TRAVIATA v této sezóně.
 
Operu Giuseppe Verdiho podle románu Alexandra Dumase ml. Dáma s kaméliemi uvedeme v této sezóně ve dvou představeních v Divadle Antonína Dvořáka. Opera o lásce s tragickým koncem díky fantastické hudbě a dojemnému příběhu neopustila světová jeviště od druhé premiéry v roce 1854 (Verdi ji po vlažnějším přijetí v roce 1853 přepracoval, ale pak už to byl jeden velký sukces!). 5. března od 18.30 hodin se Vám v hlavní roli Violetty Valéry představí makedonská sopranistka Milena Arsovska a 27. března v 16 hodin uvedeme operu v hlavní roli se sólistkou souboru Veronikou Rovnou. V obou představeních se v roli Alfreda Germonta představí Martin Šrejma. Orchestr opery Národního divadla moravskoslezského bude pod taktovkou dirigenta Adama Sedlického.
 
Pozvěte svou drahou polovičku do divadla! Na obě představení opery máme pro vás bonus mínus 50 % z ceny vstupenek. Lze pořídit on-line s kódem: MDZ2022.
 
Foto Martin Popelář
Nenechte si ujít nejhranější operu světa, která je v režii Bohuslavy Kráčmarové na repertoáru souboru již od roku 2018. S režisérkou inscenace, a zároveň asistentkou režie a inspicientkou souboru opery a baletu, si můžete poslechnout zajímavý podcast, ve kterém se rozpovídá o své cestě za operní režií.